Mojzesova košara AHOJBABY z vzmetnico

69,90 €

Pletena mojzesova košara za dojenčka je ročno tkana, izdelana je iz 100% naravnih materialov, zaključena pa je s tkaninskim trakom, ki jo naredi še močnejšo in bolj trpežno.

Mojzesova košara AHOJBABY je primerna za dojenčke od rojstva do približno 4 mesecev starosti. Košara je univerzalna in lahko v celoti nadomesti prvo otroško posteljico, kot je zibelka ali košek.

Košari je priložena vzmetnica s 3-slojno snemljivo prevleko - njena zasnova omogoča prosto kroženje zraka, izboljšuje udobje spanja in ščiti vložek ležišča.

Mojzesova košara je lahka in priročna, lahko jo postavite na katero koli varno mesto, da imate vizualni kontakt z vašim dojenčkom.

Blagovna znamka: AHOJBABY

- +
Razpoložljivost:Na zalogi
SKU
10770

Pletena mojzesova košara za dojenčke. Novorojenčki že od prvega trenutka potrebujejo bližino staršev, ljubezen, pa tudi miren, prijeten prostor za spanje – tak kraj je zagotovo mojzesova košara.

Dojenčki že stoletja spijo v košarah, mojzesova košara pa ponovno postaja trend, k čemur zagotovo pripomorejo njene številne prednosti. Mojzesova košara AHOJBABY je ročno tkana, izdelana je iz 100% naravnih materialov, zaključena pa je s tkaninskim trakom, ki jo naredi še močnejšo in bolj trpežno.

Zunanje dimenzije košare so pribl. 83x45 cm, notranje dimenzije ležišča pa so 72x33 cm. Mojzesova košara AHOJBABY je primerna za dojenčke od rojstva do približno 4 mesecev starosti (gre za statistične podatke, seveda pa je vse odvisno od tega, kako hitro raste vaš dojenček). Košara je univerzalna in lahko v celoti nadomesti prvo otroško posteljico, kot je zibelka ali košek.

Košara ne zahteva posebnega stojala, lahko jo postavite na katero koli varno mesto, da imate vizualni kontakt z vašim dojenčkom. Zaradi svoje velikosti, teže in oblike lahko košaro enostavno premikate med sobami (iz varnostnih razlogov pa vam odsvetujemo, da košaro nosite z dojenčkom v notranjosti).

Košari je priložena visokokakovostna certificirana vzmetnica s 3-slojno snemljivo prevleko - njena zasnova omogoča prosto kroženje zraka, izboljšuje udobje spanja in ščiti vložek ležišča.

Da boste lahko mojzesovo košaro brezskrbno uporabljali, potrebujete le še rjuho - predlagamo, da dokupite vsaj 2 rjuhi, saj lahko pride do nepričakovanjega pranja.

Sestava košare: koruzna lupina, zaključena s tkaninskim trakom

Sestava vzmetnice (ležišče + 3-slojna prevleka):

- ležišče: poliuretanska pena

- 3-slojna prevleka: 100% poliester (pranje pri 60°C, sušenje v sušilnem stroju)

Blagovna znamka: AHOJBABY

Varnostna opozorila in vzdrževanje

Vzdrževanje - mojzesova košara: z vlažno krpo očistite košaro ter jo takoj posušite.

Vzdrževanje - 3-slojna prevleka: pranje pri 60°C, sušenje v sušilnem stroju.

Košare ne nosite z otrokom v notranjosti.

Košara je zasnovana za spanje dojenčkov, ki se še ne morejo obračati ter sedeti. Poleg tega mora dojenček uporabljati košaro pod popolnim nadzorom staršev.

Tako kot v posteljicah naj bodo tudi novorojenčki in dojenčki v košu na ravni površini, iz varnostnih razlogov pa ne sme biti nobenih dodatnih igrač, blazin ali plenic, ki bi lahko ogrozile otrokovo varnost.

More Information
EAN 5907443677293
Blagovna znamka AhojBaby
Primerno za Mojzesova košara
3D Thumbnail /a/h/ahoj_baby_basket.png
Imaš izkušnje s tem izdelkom? Oceni ga in oddaj mnenje!
Trenutno ocenjuješ:Mojzesova košara AHOJBABY z vzmetnico
Your Rating