Spletna stran e-baby omogoča naslednje načine plačila:

- spletno plačilo s kartico - online plačilo plačilo preko spleta s kreditno/debetno kartico Visa, Mastercard, Maestro International, Diners ali Discover. Plačila se izvajajo preko varne povezave pogodbenega ponudnika plačilnih storitev Braintree ali Stripe z uporabo varnostnega sistema Verified by Visa ali Mastercard SecureCode®. Stroške provizije za izvedbo plačila nosi prodajalec.

- plačilo na TRR: plačilo z nakazilom na račun prodajalca po ponudbi/predračunu (plačilo preko UPN/SEPA obrazca). Podatke za nakazilo prejmete na vaš e-mail po oddaji naročila po kliku gumba »Oddaj naročilo«. Vse stroške v zvezi s tem načinom plačila nosi kupec.

-* plačilo po povzetju: plačilo z gotovino ali s plačilno kartico neposredno pismonoši oz. kurirju ob (standardni) dostavi paketa na dostavni naslov. Stroške provizije nosi prodajalec.

*pri posameznih naročilih si prodajalec pridržuje pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun prodajalca po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja Cena. Med tovrstna naročila sodijo npr. personalizirani izdelki, izdelki večje vrednosti, katerih vračilo bi v primeru neprevzema s strani kupca povzročilo prodajalcu nesorazmerno visoke stroške, izdelki, ki so naročeni posebej za kupca ipd.