Ustvarjanje prostora za vašega malčka je zabavno, a glede na omejitve, s katerimi se pogosto soočamo, lahko kljub temu velik izziv. Svet otroških sobic je zelo velik in raznolik in mnogokrat starši iščemo ideje na Pinterestu ali na Instagramu. A se v morju mnogih slik in želja enostavno izgubimo in nismo več prepričani, kaj in kako bi ideje uporabili. Ker je jesen čas za prenove, smo za vas pripravili nekaj idej – insta sobic in izbrane izdelke, ki vam bodo v pomoč pri pripravi sobe.

 

Klasična modra sobica za fantka

Še vedno najpogostejša izbira za fantka je modra barva. Na voljo imate različne odtenke modre barve, uporabite pa jo lahko kot osnovno bravo na stenah ali kot del dekorja v otroški sobici.

Prikupna roza za deklico

Uredite otroško sobo v roza barvnih odtenkih, ki bo zagotovo navdušila vsako malo princesko.

Nevtralni toni otroške sobice za fantka in deklico

Če morda ne veste katerega spola bo vaš otrok ali pa vas skrbi, da se boste določenih barvnih odtenkov prehitro naveličali, vam svetujemo, da se odločite za bolj nevtralne barvne tone otroške sobice.

Tematske sobice

Divji safari

Je vaš malček navdušen nad džunglo in njenimi živalskimi prebivalci? Potem je safari stil sobice idealen zanj.

Pravljični samorogi

Prikupni, pravljični samorogi navdušujejo male deklice, ki se rade prepustijo domišljiji in ustvarjajo svoj čarobni svet.

Raziskujemo vesolje

Malčki so pravi raziskovalci, zato bodo sigurno navdušeni nad sobico, opremljeno v slogu neskončnega vesolja.

Gozdni svet

Vedno popularna tematika za otroško sobico je zagotovo gozdni svet. S prikupnimi gozdnimi prijatelji nikakor ne morete zgrešiti.