Kremno bel klobuček - kapa s šiltom za dojenčka z UV zaščito (UPF 50+) 1-2 leti – OLD ROSE METULJČKI, En Fant

Čudovit KREMNO BEL poletni klobuček - kapa s šiltom z visoko zaščito pred UV žarki in potiskom roza metuljčkov in rožic. Klobuček za dojenčka ima na sprednjem delu trden šilt, na zadnjem delu pa je tkanina dodatno podaljšana za zaščito malčkovega vratu ter ramen

Klobuček ima na zadnji strani všito kratko elastiko, zato da klobuček ostane na malčkovi glavi in dva bombažna trakova z "ježkom" oz. velcro.

Zaščitni faktor: UPF 50+

Velikost: 1-2 leti (obseg: 49 cm)

Sestava: 100% bombaž

Blagovna znamka: EN FANT

Na zalogi
SKU
11576
13,90 €

Čudovit KREMNO BEL poletni klobuček - kapa s šiltom z visoko zaščito pred UV žarki in potiskom roza metuljčkov in rožic. Klobuček za dojenčka ima na sprednjem delu trden šilt, na zadnjem delu pa je tkanina dodatno podaljšana za zaščito malčkovega vratu ter ramen.

Klobuček ima na zadnji strani všito kratko elastiko, zato da klobuček ostane na malčkovi glavi, ob strani pa ima dva bombažna trakova z "ježkom" oz. velcro, s pomočjo katerih lahko enostavno zavihate in pritrdite zadnji del klobučka.

Zaščitni faktor: UPF 50+

Velikost: 1-2 leti (obseg: 49 cm)

Sestava: 100% bombaž

Blagovna znamka: EN FANT

Izdelek je pred uporabo priporočljivo oprati.

Priporočila za vzdrževanje:

Priporočila za vzdrževanje UV klobučka

Več informacij
Blagovna znamka EnFant
EAN 5714625438715
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kremno bel klobuček - kapa s šiltom za dojenčka z UV zaščito (UPF 50+) 1-2 leti – OLD ROSE METULJČKI, En Fant
Vaša ocena