Temno zelena CIKCAK bambusova pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm

Temno zelena CIKCAK odeja v velikosti 80x100 cm iz bambusne in bombažne preje. Pletenje ima moden vzorec cik cak in krogcev. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno, ter suha in sveža, ko je vroče. Čudovita odejica za svečane dogodke, kot so rojstni dan, krst, poroka,...

Na zalogi
SKU
9725
28,90 €

Temno zelena CIKCAK pletena odeja iz bambusne viskoze in bombažne preje zagotavlja toploto in ugodje ob spremenljivih temperaturah. Pletenje ima vzorec cik cak in krogcov. Pletenje je toplo in lahkotno, zato je odeja idealna za voziček, posteljico ali avtomobilski sedež.

Bambus je odličen vir za naravno tkanino. Bambusov tekstil je bolj mehkejši, bolj trpežen, anti-alergen, anti-bakterijski, močnejši, bolj vpojni in UV-odpornejši od običajnega bombaža. Prednost bambusovih vlaken je njihova zračnost. Bambusova odeja ima odlične lastnosti prezračevanja in prepuščanja, ki koži vašega otroka omogoča dihanje. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno ter suha in sveža, ko je vroče. Nikoli se ne prime kože, niti v vročem poletju. Po podatkih avtoritativnega testiranja imajo oblačila iz bambusovih vlaken nižjo temperaturo, kot običajne tkanine v vročem poletju.

Dojenčki, ki imajo alergične reakcije na druga naravna vlakna, kot je volna, nimajo takšnih težav z bambusom. 

Velikost: 80x100 cm +/- 7 cm

Material: 50% bambusna viskoza, 50% bombaž

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje:

Odejico lahko perete v pralnem stroju s podobnimi barvami pri 30 stopinjah v platneni vrečki, program za občutljivo perilo (nizki obrati centrifuge), brez beljenja. Sušite na ravni podlagi. Ne sušite v sušilnem stroju! Ne sušite neposredno na viru toplote, to je radiator. Ne likajte!

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Temno zelena CIKCAK bambusova pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm
Vaša ocena