Svetlo roza povijalna odeja bambus 110x110 cm LULLALOVE

Svetlo roza odeja za povijanje iz bambusne viskoze v velikosti 110x110 cm. Odeja je izredno zračna in daje občutek hladnosti tudi v vročem poletju. Odejica je vezena tako, da ima vzorec medvedkov in srčkov.

Na zalogi
SKU
7383
19,50 €

Svetlo roza povijalna odeja iz 100% bambusne viskoze je odličen in univerzalen izdelek za dojenčke. Rob odejice je v sivi barvi z belimi pikicami. Lahka bambusova odeja služi za povijanje vašega otroka. Odejo lahko uporablajte kot pleničko, mehko povijanje, ki daje vašemu otroku občutek varnosti, ali kot tanko odejo in zaščito pred soncem.

Bambus rastlina, je odličen vir za naravno tkanino. Bambusov tekstil je naraven, mehkejši, trpežen, anti-alergen, anti-bakterijski,vzdržljiv, dobro vpojen in UV-odpornejši od običajnega bombaža. Prednost bambusovih vlaken je njihova nenavadna zračnost in hladnost. Otrokom dajejo hladen občutek in udobje v vročem poletju. Nikoli se ne prime kože, niti v vročem poletju. Po podatkih avtoritativnega testiranja imajo oblačila iz bambusovih vlaken nižjo temperaturo kot običajne tkanine v vročem poletju.

Velikost: 110 cm x 110 cm

Material: 100% bambusna viskoza

Tekstil ima certifikat Oeko Tex Standrad 100

Blaovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Pred uporabo izdelek operite: 

  Vzdrzevanje_brisac

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Svetlo roza povijalna odeja bambus 110x110 cm LULLALOVE
Vaša ocena