Rdeče grizalo iz naravnega kavčuka MR.B LULLALOVE 0m+

Rdeče grizalo MR.B iz naravnega kavčuka. Edinstveno, mehko grizalo za dojenčke. Lahko je tudi lepo darilo za dojenčka.

Na zalogi
SKU
8119
9,80 €

Grizalo Mr.B je narejeno iz 100% naravnega kavčuka.Naravni kavčuk ali guma se pridobivajo iz gume v obliki mleka in se toplotno obdelajo. Barvila se uporabljajo za barvanje. Izjemna mehkoba zagotavlja nežno masažo dlesni. Ergonomska oblika grizala se prilagaja motoričnemu znanju majhnih otrok, starih približno 3 mesece, ko dojenček začne zavestno prijemati predmete. Prava velikost in debelina zagotavljata svobodo grizenja in sesanja igrače. Grizalo ima različne stopnje polnjenja z gumo in zrakom.

Izdelek je izdelan ročno, iz naravnih surovin, morebitne manjše pomanjkljivosti so njena prednost in ne predstavljajo razloga za pritožbe. Naravni izdelki iz gume imajo lahko poseben vonj, ki izgine po prvi kopeli ali kmalu po odstranitvi iz embalaže. To je naravni pojav. Naravni kavčuk, ki se uporablja v proizvodnji, ne vsebuje konzervansov, zato lahko barva oksidira z uporabo.

Varno in enostavno rokovanje za dojenčke, stare od 0 mesecev dalje.

Grizalo je obdelano z naravnimi, netoksičnimi olji, ki so varni za otroke.

Velikost : 7cm x5,5cm x 1cm

Starost: 0m+

Material:100% naravni kavčuk
Certifikat CE - izdelano iz materialov, ki so varni za otroke

Blagovna znamka: LULALOVE
Proizvedeno v EU

Čiščenje: Izdelek ni primeren za sterilizacijo ali pranje v pomivalnem stroju. Za čiščenje zadostuje samo tradicionalno pranje ali uporaba naravne tekočine za dezinfekcijo igrač.

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rdeče grizalo iz naravnega kavčuka MR.B LULLALOVE 0m+
Vaša ocena