Novo

Vzglavnik medvedek iz bambusa BLOSSOM (25x30 cm), Qbana Mama

Vzglavnik medvedek iz bambusne viskoze s potiskom roza cvetlic priznane blagovne znamke Qbana Mama je raven in ga lahko uporabljajo najmlajši. Blazina je dovolj položna, da ustreza merilom logopedov in specialistov za otrokov razvoj. Blazina ima luštna ušesa na vrhu blazine, odlično izgleda v gondoli, košku, mojzesovi košarici in v otroškem vozičeku.

Izdelana je iz 100% bambusovih vlaken, ki je zaradi svojih lastnosti idealen za novorojenčke in alergike. 

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100. Tkanine so popolnoma varne za neposreden stik s kožo novorojenčka.

Dimenzije: 1x25x30 cm (+/- 1 cm)

Blagovna znamka: Qbana Mama

Izdelano v EU.

Na zalogi
SKU
9767
15,70 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Vzglavnik z ušeski iz bambusne viskoze priznane blagovne znamke Qbana Mama je raven in ga lahko uporabljajo najmlajši. Blazina je dovolj položna, da je dojenčkova glavica v položaju, ki jo priporočajo logopedi in strokovnjaki in ne moti razvoja govornih organov.

Tkanina je izdelana je iz 100% bambusovih vlaken, ki so zaradi svojih lastnosti idealen za novorojenčke in alergike. Ima antialergijske, protiglivične in samosterilne lastnosti. Zelo dobro vpija vodo (bolje od bombaža), se hitro posuši in ima termoregulacijske lastnosti.

Sestava: 100% bambusova viskoza

Polnilo: 100% antialergijska silikonska vlakna

Vse tkanine, ki jih uporablja Qbana Mama imajo certifikat OEKO-TEX® Standard 100 v 1. razredu - tkanine vredne zaupanja, brez škodljivih substanc. Tkanine so popolnoma varne za neposreden stik s kožo novorojenčka.

Dimenzije: 1x25x30 cm (+/- 1 cm)

Blagovna znamka: Qbana Mama

Izdelano v EU.

Navodila za vzdrževanje:
Proizvajalec priporoča nežno pranje pri 30°C, vrtenje pri 800 obratih/min., likanje na povprečni temperaturi. Sušenje na ravni podlagi.

Izdelek je pred prvo uporabo priporočljivo oprati

Op.: Sčasoma se lahko na površini izdelka pojavi manjši »piling« - ohlapni konci vlaken se zvijejo navzgor, kar ima za posledico manjše vozličke. Priporočamo, da izdelek perete ločeno od nahrbtnikov, od oblačil z zadrgami ali gumbi in podobnih izdelkov.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vzglavnik medvedek iz bambusa BLOSSOM (25x30 cm), Qbana Mama
Vaša ocena