Ergobaby nosilka Omni 360, Pearl Grey

Ergobaby nosilka Omni 360 PEARL GREY je nova vse-v-enem nosilka, ki se lahko uporablja za nošenje novorojenčka brez vstavka in zagotavlja vse položaje nošenja in omogoča hitro spremembo položaja otroka iz položaja gledanja proti nazaj v položaj gledanja proti naprej, ki jo lahko opravite med hojo.

Udoben in ergonomičen položaj za otroka v vseh položajih.

Omni 360 raste z dojenčkom od 3,2 kg do 20 kg.

Material: 100% premium bombaž

Blagovna znamka: Ergobaby

Na zalogi
SKU
11191
179,90 €

Ergobaby nosilka Omni 360 je nova vse-v-enem nosilka, ki se lahko uporablja za nošenje novorojenčka brez vstavka in zagotavlja vse položaje nošenja in omogoča hitro spremembo položaja otroka iz položaja gledanja proti nazaj v položaj gledanja proti naprej, ki jo lahko opravite med hojo.

Nosilka vedno zagotavlja da je otrok v nosilki postavljen v pravilnem naravnem položaju – noge v ˝M˝položaju z razširjenimi koleni, zadnjica postavljena v ravnini ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilnem ukrivljenem položaju v obliki črke C. Nosilka podpira otroka od stegna do stegna, raste z otrokom in se prilagaja glede na velikost otroka in položaju nošenja.
Dodatno oblazinjene naramnice ki jih je mogoče prekrižati, ter nastavljiv pas za okoli pasu z podporo za ledveni del hrbtenice staršem zagotavljajo novo raven udobja. Varnostne zaponke na naramnicah povečujejo varnost in zmanjšujejo možnost napačne uporabe.

K nosilki je vključena tudi snemljiva torbica v barvi nosilke ter kapuca za zaščito pred soncem (UPF 50+) in za zasebnost.

Omni 360 raste z dojenčkom od 3,2 kg do 20 kg.

Z nosilko Ergobaby Omni 360 lahko nosimo dojenčke in otroke v vseh udobnih ergonomskih položajih: na hrbtu, na boku, na prsih s pogledom naprej in na prsih s pogledom nazaj.

Material: 100% premium bombaž

Blagovna znamka: Ergobaby

 

Navodila za vzdrževanje:

  • Prosimo vas, da za vzdrževanje blaga sledite oznakam na etiketah
  • Za pranje nosilke uporabite mrežasto vrečko za pranje občutljivega perila
  • Izpostavljenost sončni svetlobi in dolgotrajna uporaba nosilke lahko vplivata na spremembo barve in tkanine
  • Redno preverjajte ali nosilka omogoča varno uporabo. V primeru okvare prenehajte z uporabo

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ergobaby nosilka Omni 360, Pearl Grey
Vaša ocena