Siva brisača iz bambusa s kapuco Z UŠESKI 130x75 cm, QBANA MAMA

Siva velika brisača iz bambusa s kapuco. Za dodatno mehkobo poskrbijo bambusova vlakna. Brisača ima mehko in prilagodljivo kapuco, ki popolnoma prekriva nežno otrokovo glavo. Na kapuci so prišita ušeska, ki dodajo čar vsakemu malemu plavalcu. Na zadnji strani pa ima majhno vrvico, ki omogoča da brisačio enostavno obesite.

Brisača primerna tudi za predšolske otroke.

Dimenzije: 130x75 cm

Material: 100% bambusov frotir

Blagovna znamka: QBANA MAMA

Na zalogi
SKU
10759
36,90 €

SIVA velika brisača iz bambusa s kapuco. Za dodatno mehkobo poskrbijo bambusova vlakna. Brisača ima mehko in prilagodljivo kapuco, ki popolnoma prekriva nežno otrokovo glavo. Na kapuci so prišita ušeska, ki dodajo čar vsakemu malemu plavalcu. Na zadnji strani pa ima majhno vrvico, ki omogoča da brisačio enostavno obesite.

Brisača je izdelana iz vpojnega bambusovega frotirja, za katerega je značilna trikrat boljša vpojnost kot bombažne brisače in ima antialergijske ter protiglivične lasnosti.

Brisača primerna tudi za predšolske otroke.

Dimenzije: 130x75 cm

Material: 100% bambusov frotir

Blagovna znamka: QBANA MAMA

OPOZORILO: 

Na površini brisače v prvih 2-3 uporabah se lahko pojavijo rahli vozlički/niti. Te samo prerežite s škarjami in z brisačo se nič ne bo zgodilo. Vendar ne poskušajte vleči niti - to lahko poškoduje izdelek.

Bambusova viskoza ne mara poležavanja v vodi, ne smete jo namakati predolgo (ne presegajte 40 minut pranja).

Vzdrževanje: 

Priporočamo pranje pri najvišji temperaturi 30 stopinj Celzija, ne dodajajte mehčalcev, izogibajte se pranju z izdelki, ki imajo zadrge, ježki itd. NE sušite v sušilnem stroju.
 
 
Več informacij
Blagovna znamka Qbana Mama
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Siva brisača iz bambusa s kapuco Z UŠESKI 130x75 cm, QBANA MAMA
Vaša ocena