Mint kuža knjigica Mom's care, 0m+

Mint senzorična knjigica kuža za najmlajše spodbujajo otrokove čute od prvih dni. Številni interaktivni elementi, kot so šelestajoče "kartice", ogledalo, trakovi, grizalo bodo dojenčku zagotovo zagotovili veliko zabave za dolgo časa.Knjigico odlikuje mednarodni varnostni certufikat CE - varno za dojenčke. Knjigica je velika 8x11 cm in ima 6 strani.

Ni na zalogi
SKU
8501
15,50 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Mint senzorična knjigica je prva igračka za dojenčka. Živahne barve knjigice so v kontrastu z belimi in črnimi črtami, ki spodbujajo otrokove čute od prvih dni. Dojenček sprva ne vidi barv in vse vidi kot eno. Zato je priporočljivo spodbujati otrokov razvoj s preprostimi kontrasti. Knjigica ima šest strani in je polna presenečenj. Številni interaktivni elementi, kot so šelestajoče "kartice", ogledalo, trakovi, grizalo bodo dojenčku zagotovo zagotovili veliko zabave za dolgo časa, in mimogrede bo spodbudil njegov razvoj. Narejena je iz materialov, ki so prijetni na otip in imajo različne teksture. 

Knjigica je ročno izdelana.

Izdelek ima mednarodni varnostni certifikat CE- varno za dojenčke, v celoti izdelan v EU iz najboljših materialov prijaznim okolju in vašem otroku.

Sestava: 100% bombaž, določeni deli in antialergijsko polnilo 100% poliester

Velikost: 8x11 cm

Barva: mint, bela, črna

Blagovna znamka: Hencz Toys, Mom 's care

Proizvedeno v EU

Varnostno opozorilo: Preverite stanje izdelka, preden ga daste otroku. Zgolj nepoškodovan izdelek je varen za uporabo.

Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje in sušenje na zraku

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mint kuža knjigica Mom's care, 0m+
Vaša ocena