MODER poganjalček (3-5 let), Little Dutch 

Estetsko dodelan moder poganjalček Little Dutch bo navdušil vsakega otroka od 2-5 let. Poganjalčki so odlična odskočna deska za kolo. Poganjalček spodbuja razvoj ravnotežja in otroka uči, kako usmerjati kolo. Tako bo preklop na kolo s pedali enostaven. Okvir tega kolesa je narejen iz jekla in barvan z okolju prijaznimi barvami, ki so odporne na praske. Poganjalec ima mehek sedež in ročaje v rjavi barvi. Gumijaste pnevmatike se zlahka napihnejo z ročno črpalko. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo. Izdelku je dodan zvonček.

Sedež poganjalčka je mogoče prilagoditi na različne višine od 36-42 cm. Višina krmila NI nastavljiva.

Blagovn znamka: Little Dutch

Tega: 5,2 kg

Colsko: 12''

Za starost: 3-5 let

Dimenzije: 85x15x53 cm (DxŠxV)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QQ9rvcdU4PM

Na zalogi
SKU
10083
119,95 €

Poganjalčki so odlična odskočna deska za kolo. Poganjalček Little Dutch bo pomagal, da bo vaš otrok varno pridobil trajno ravnotežje in osvojil nadzor kolesa. Tako bo preklop na kolo s pedali enostaven. Okvir tega kolesa je narejen iz jekla in barvan z okolju prijaznimi barvami, ki so odporne na praske. Poganjalec ima mehek sedež in ročaje v rjavi barvi. Gumijaste pnevmatike se zlahka napihnejo z ročno črpalko.

Sedež poganjalčka je mogoče prilagoditi na različne višine od 36-42 cm.

Little Dutch je nizozemski proizvajalec, ki izdeluje brezčasne igrače z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in so izdelani na svoboden in družbeno odgovoren način.

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Lastnosti izdelka:

• teža 5,2 kg
• 12'' kolo
• slikano z otrokom prijazno barvo na vodni osnovi 
• krmilo NI nastavljivo po višini
• višina sedeža: 36-42 cm
• nosilnost do 30 kg
• oblazinjen sedež
• napihljive gumijaste pnevmatike, okolju prijazne
• na levi strani zvonček v enaki barvi

Starost: od 3 do 5 let.

Dimenzije: 85x15x53 cm (DxŠxV)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QQ9rvcdU4PM

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Zaradi majhnih delov poganjalec ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Zaradi nevarnosti zadušitve, otroka nikoli ne pustite brez nadzora. Poganjalec naj otrok uporablja pod nadzorom staršev. Otroku dajte navodila za uporabo poganjalčka. Pri uporabi poganjalca je potrebno nositi primerno opremo, kot so čelada, ščitniki  in zaprte čevlje. To kolo ni primerno za vzpone, klance in nagnjena vozišča, saj poganjaleč nima zavor. PAzite, da se otrok ne v ozi v bližini jarkov, voda, rek, jezer in bazenov. Pred vožnjo večdno preverite, da so vijaki pritrjeni in je vse kot mora biti. Če je kateri del poškododvan, kolesa ne uporbaljajte, preden del ni zamenjan oziroma napaka odstranjena. Igrače ne uporabljajte dokler ni popolnoma sestavljena. TA navodial hranite za nadaljno uporabo.

Več informacij
Blagovna znamka Little Dutch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MODER poganjalček (3-5 let), Little Dutch 
Vaša ocena