MINT lesen poganjalček - skuter (2-5 let), Little Dutch 

Lesen poganjalček v obliki skuterja mint barve je primeren za otroke od 2 do 5 let. Ima mehek sedež in ročaje v rjavi barvi. Skuter je skrbno izdelan iz strani nizozemskega proizvajalca Little Dutch. Poganjalček spodbuja razvoj ravnotežja in otroka uči, kako usmerjati kolo. Sedež ima 3 nastavljive višine, medtem ko krmilo ni nastavljivo v višino. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo.

Na zalogi
SKU
10080
99,95 €

Želite za svojega otroka nekaj posebnega? To je zagotovo skrbno kreiran lesen poganjalček Little Dutch v obliki skuterja. Na njem se otrok s premikanjem nog premika naprej. To spodbuja razvoj ravnotežja in otroka uči, kako usmerjati kolo. Skuter ima mehek sedež in ročaje v rjavi barvi. Gumijaste pnevmatike se zlahka napihnejo z ročno črpalko.

Športni skuter je mogoče prilagoditi na 3 višine: nizka 31 cm, srednja 33 cm in visoka 35 cm.

Little Dutch je nizozemski proizvajalec, ki izdeluje brezčasne igrače z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in so izdelani na svoboden in družbeno odgovoren način.

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Lastnosti izdelka:
• iz lesa
• slikano z otrokom prijazno barvo na vodni osnovi
• krmilo NI nastavljivo po višini
• višina sedeža: 32 - 36 cm
• nosilnost do 30 kg
• oblazinjen sedež
• napihljive gumijaste pnevmatike

Starost: od 2 do 5 let.

Dimenzije: 82 x 37 x 58 cm (DxŠxV)

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Več informacij
Blagovna znamka Little Dutch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MINT lesen poganjalček - skuter (2-5 let), Little Dutch 
Vaša ocena