Zelen lonček za učenje pitja 360° 3m+ Babyono

Zelen lonček za učenje pitja 360 ° je inovativna rešitev za najmlajše. Omogoča vam, da otrok pije tekočino od koder koli po robu z mehkim ustnikom, ki je bil zasnovan posebaj za otroške nežne dlesni. Pomaga pri učenju samostojnega pitja. Olajša prehod iz stekleničke v pitje iz kozarca. Velikost lončka je 240 ml.

Ni na zalogi
SKU
9161
9,90 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lonček za učenje pitja 360 ° je inovativna rešitev za najmlajše. Omogoča vam, da otrok pije tekočino od koder koli po robu z mehkim ustnikom, ki je bil zasnovan posebaj za otroške nežne dlesni. Ima tesnilni ventil za preprečevanje razlitja. Ergonomični ročaji skodelice so prilagojeni majhnim rokam. Pomaga pri učenju samostojnega pitja. Olajša prehod iz stekleničke v pitje iz kozarca.

Lonček ima tudi pokrovček.

Velikost: 240 ml

Material: narejeno iz varne plastike, ne vsebuje Bisfenola A.

Blagovna znamka: babyono

Izdelek je pred uporabo potrebno oprati.

Navodila za čiščenje: Pred prvo uporabo izdelek serilizirajte z vročo ( ne vrelo) vodo in posušite. Ne kuhajte! Po vsaki uporabi izdelek opreite ročno ali v pomivalnem stroju. Če boste izdelek oprali v pomivalnem stroju, ga po pranju vzemite iz stroja in ga posušite na zraku.

Varnostno opozorilo: Pred vsako uporabo izdelek preverite. Če opazite, da je izdelek poškodovan ga zavrzite. Izdelek se lahko uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek ni igrača. Izdelek in njegova embalaža naj bo izven dosega otrok.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zelen lonček za učenje pitja 360° 3m+ Babyono
Vaša ocena