Termofor črno-bel rakun Mom's care, 0m+

Termofor s koščicami črno-bell rakun je izdelan iz mehkih, varnih in kakovostnih materialov, različnih tekstur. Termofor ima mednarodni varnostni certufikat CE - varno za dojenčke. Termofor je velik 32 cm.

Na zalogi
SKU
8504
17,90 €

Termofor in senzorična igrača izdelana iz mehkih, varnih in kakovostnih materialov, različnih tekstur. Rakun v črno beli barvi ima na zadnji strani žepek v katerega vstavite vrečko z ogrevanimi koščicami češenj. Senzoričen rakun je narejen iz mehkega pliša in polnjenena z antialergijskimi vlakni. Barve z visokim kontrastom (črno-bele barve) so kot nalašč za zgodnjo vizualno stimulacijo in pomagajo pri vizualnem razvoju. 

Rakun je ročno izdelan.

Izdelek ima mednarodni varnostni certifikat CE- varno za dojenčke, v celoti izdelan v EU iz najboljših materialov prijaznim okolju in vašem otroku.

Sestava: frotir in polnilo - 100% poliester; grelnik: 100% bombaž, peške češenj

Velikost: 20x32 cm

Barva: bela, črna, rumena

Blagovna znamka: Hencz Toys, Mom 's care

Proizvedeno v EU

Navodilo za uporabo: 

Vrečko s češnjevimi peškami je potrebno odstraniti iz lisičke in segreti v pečici pri temperaturi največ 110°C, in sicer največ 5 minut ali v mikrovalovni pečici z močjo nastavljeno na največ 150W, ne več kot minuto. Vrečko s peškami lahko pogrejete tudi na radiatorju. Vrečko vstavite v žepek in rakuna položite na dojenčkov trebušček.

Varnostno opozorilo: Preverite stanje izdelka, preden ga daste otroku. Zgolj nepoškodovan izdelek je varen za uporabo.

Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje in sušenje na zraku

Več informacij
Blagovna znamka Mom's
EAN 5907784469472
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Termofor črno-bel rakun Mom's care, 0m+
Vaša ocena