Metal mint BOHO bambusova pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm

Metal mint BOHO bambusova pletena odeja v velikosti 80x110 cm. Pletenje ima moden vzorec čipke, perja in listov. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno ter suha in sveža, ko je vroče. Čudovita odejica za svečane dogodke, kot so rojstni dan, krst, poroka,...

Na zalogi
SKU
8592
28,90 €

Metal mint BOHO pletena odeja iz bambusne viskoze in bombažne preje zagotavlja toploto in ugodje. Pletenje ima vzorec čipke, perja in listov. Idealen moden boho vzorec. Dvostransko pletenje je toplo in lahkotno. Idealna za voziček, posteljico ali avtomobilski sedež.

Bambus je odličen vir za naravno tkanino. Bambusov tekstil je bolj zelen, mehkejši, bolj trpežen, anti-alergen, anti-bakterijski, močnejši, bolj vpojni in UV-odpornejši od običajnega bombaža. Prednost bambusovih vlaken je njihova zračnost. Bambusova odeja ima odlične lastnosti prezračevanja in prepuščanja, ki koži vašega otroka omogoča dihanje. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno ter suha in sveža, ko je vroče. Nikoli se ne prime kože, niti v vročem poletju. Po podatkih avtoritativnega testiranja imajo oblačila iz bambusovih vlaken nižjo temperaturo, kot običajne tkanine v vročem poletju.

Dojenčki, ki imajo alergične reakcije na druga naravna vlakna, kot je volna, nimajo takšnih težav z bambusom. 

Velikost: 80x100 cm

Material: 50% bambusna viskoza, 50% bombaž

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje:

Odejico lahko perete v pralnem stroju s podobnimi barvami pri 30 stopinjah v platneni vrečki, program za občutljivo perilo (nizki obrati centrifuge), brez beljenja. Sušite na ravni podlagi. Ne sušite v sušilnem stroju! Ne sušite neposredno na viru toplote, to je radiator. Ne likajte!

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Metal mint BOHO bambusova pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm
Vaša ocena