ROZA otroške lesene orglice ZVEZDICE (3 leta+), Jabadabado

ROZA lesene otroške orglice so eden izmed najbolj priljubljenih instrumentov malih glasbenikov. Vaš otrok se bo naučil pihati na igriv način. Roza orglice z zvezdicami so lepo dizajnirane in ravno pravšnje za male rokice in ustka. 

Izdelek je prijetno darilo za otroka od 3. leta dalje.

Material: les, umetna masa

Starost: 3 leta+

Dimenzije: 13 x 3 x 2,5 cm

Blagovna znamka: Jabadabado

Na zalogi
SKU
11950
9,50 €

Roza lesne otroške orglice so lahko eden prvih inštrumentov s katerimi se seznani vaš malček. Z orglicami lahko ustvarite živahno vzdušje v hiši. In prav je tako! Vaš otrok se bo naučil pihati na igriv način. Male lesene orglice so lepo dizajnirane in ravno pravšnje za male rokice in ustka. 

Izdelek je prijetno darilo za otroka od 3. leta dalje

Material: les, umetna masa

Starost: 3 leta+

Dimenzije: 13 x 3 x 2,5 cm

Blagovna znamka: Jabadabado

 

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Orglice niso primerene za otroke, mlajše od 3 let zaradi majhnih delov - nevarnost zadušitve. Ne uporabljajte v neposredni bližini ušesa! Nepravilna uporaba lahko povzroči izgubo sluha.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži. Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Več informacij
Blagovna znamka Jabadabado
EAN 7332599140786
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROZA otroške lesene orglice ZVEZDICE (3 leta+), Jabadabado
Vaša ocena