Modri leseni obročki - stožec ŠKOLJKA (12m+), Jollein

Moder lesen stožec ŠKOLJKA je prava igrača za vaše najmlajše. Vaš otrok bo užival ob zlaganju lesenih obročkov od največjega do najmanjšega v stožec. Ta leseni stolp za zlaganje v nežnih pastelnih barvah je nadvse zabaven za igranje in spodbuja koordinacijo vašega otroka med očmi in rokami.

Starost: 12m+

Material: les

Dimenzije: 16,5 cm

Blagovna znamka: Jollein

 

Na zalogi
SKU
11635
15,95 €

Naj vaš otrok uživa ob zlaganju lesenih obročkov od največjega do najmanjšega v stožec. Ta leseni stolp za zlaganje v nežnih pastelnih barvah je nadvse zabaven za igranje in spodbuja koordinacijo vašega otroka med očmi in rokami.

Igrača je lepa dekoracija za otroško sobico ter tudi prijetno darilo za malčka od 12 mesecev dalje. Izdelek je zapakiran v lično embalažo.

Igrača je izdelana iz 100% lesa in nosi FSC® certifikat - ljudem in okolju prijazen izdelek.

Starost: 12m+

Dimenzije: 16,5 cm

Blagovna znamka: Jollein

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Več informacij
Blagovna znamka Jollein
EAN 8717329361447
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modri leseni obročki - stožec ŠKOLJKA (12m+), Jollein
Vaša ocena