Modra lesena igrača s kladivom (12m+), Jollein

Ta simpatična MODRA lesena klop s kladivom omogoča ure in ure zabave in bo zagotovo pravi hit za vaše najmlajše.

Pri tej igrači otrok vstavlja količke v odprtine, nato pa jih s kladivom zabija na drugo stran. Igračo se nato lahko obrne, da otrok nadaljuje igro z druge strani.

Izdelek nosi FSC® certifikat.

Material: Les

Starost: 12 m+

Dimenzije: 22 x 11 cm

Blagovna znamka: Jollein

 

Na zalogi
SKU
11639
17,50 €

Ta simpatična MODRA lesena klop s kladivom omogoča ure in ure zabave in bo zagotovo pravi hit za vaše najmlajše.

Pri tej igrači otrok vstavlja količke v odprtine, nato pa jih s kladivom zabija na drugo stran. Igračo se nato lahko obrne, da otrok nadaljuje igro z druge strani. S to igro otrok izboljša svoje motorične spretnosti in koordinacijo rok ter oči, igrača pa je tudi odlična priložnost za učenje barv, oblik in štetja.

Igrača je primerna za otroke od 12 mesecev dalje in je lahko tudi odlično darilo za različne priložnosti.

Izdelana je iz 100% lesa in nosi FSC® certifikat - promovira trajnostno, okolju prijazno, ekonomsko sprejemljivo in socialno pravično gospodarjenje z gozdom.

Starost: 12 m+

Dimenzije: 22 x 11 cm

Blagovna znamka: Jollein

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Več informacij
Blagovna znamka Jollein
EAN 8717329361409
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modra lesena igrača s kladivom (12m+), Jollein
Vaša ocena