Držalo za kopalne igrače PINGVIN MARTIN, Baby Ono

Držalo za kopalne igrače v obliki prisrčnega pingvina MARTINA je odlična kombinacija igrače za otroka in praktičnega predmeta za starše. Med kopanjem se lahko otrok zabava, izbira igrače in brizga vodo s peno. Po kopanju lahko igrače speremo in shranimo v držalo, ki ga lahko s priloženimi priseski priročno obesimo, da se posuši. Luknje v posodi olajšajo sušenje igrač.

Dimenzije: 23 x 30 x 11 cm

Blagovna znamka: BabyOno

Na zalogi
SKU
11113
9,80 €

Pingvin Martin je rad moker. Igra v vodi je njegov element, pena v kadi pa ga spominja na ledene gore, zaradi katerih se počuti kot doma. Večno prazen trebušček ga motivira, da lovi majhne igrače, ki jih v hipu požre. Kopanje ne bo nikoli enako.

Držalo za kopalne igrače v obliki prisrčnega pingvina je odlična kombinacija igrače za otroka in praktičnega predmeta za starše. Med kopanjem se lahko otrok zabava, izbira igrače in brizga vodo s peno. Po kopanju lahko igrače speremo in shranimo v držalo, ki ga lahko s priloženimi priseski priročno obesimo, da se posuši. Luknje v posodi olajšajo sušenje igrač.

Držalo je priročno - enostavna pritrditev z dvema priseskoma (vključena) na gladko površino brez strukture, npr. steklo, kad, tuš kabina in funkcionalno - idealno med igranjem v vodi, tudi kot odcejevalnik in posoda za shranjevanje igrač in šamponom ter gelov za tuširanje.

Držalo ne vsebuje BPA.

Dimenzije: 23 x 30 x 11 cm

Blagovna znamka: BabyOno

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Držalo za kopalne igrače PINGVIN MARTIN, Baby Ono
Vaša ocena