ROZA voziček za hojo - hojica s kockami (12m+), Little Dutch

Roza lesena hojica priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch je opremjena z 72 kockami različnih barv in poslikav. Različne velikosti kock spodbujajo otrokov razvoj in zagotavljajo ure igranja in zabave. Ročaj je na ravno pravi višini za dojenčke in malčke. Lahko služi kot voziček za punčke ali za prevoz najljubših igrač.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 12 mesecev dalje.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Dimenzije: 39 x 30 x 40,5 cm
Starost: 12m+

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
8978
49,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lesena hojica priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch je opremjena z 72 kockami različnih barv in poslikav. Različne velikosti kock spodbujajo otrokov razvoj in zagotavljajo ure igranja in zabave. Ročaj je na ravno pravi višini za dojenčke in malčke.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 12 mesecev dalje. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo.

Prosimo, upoštevajte: ta izdelek ni namenjen učenju hoje. Za varno uporabo otrok mora samostojno in svobodno hodi pred uporabo hojice. To preprečuje, da bi vaš otrok padel naprej in se poškodoval.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi>
- vsebuje 72 barvnih kock

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Starost: 12m+

Dimenzije: 39 x 30 x 40,5 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROZA voziček za hojo - hojica s kockami (12m+), Little Dutch
Vaša ocena