ROZA lesena ropotuljica ključi (10m+), Little Dutch

Set 4 ključev priznanega nizozemskega proizvajalca Little Dutch v pastelnih odtenkih. Dojenčki zlahta držijo set ključev, z njim mahajo in ropotajo, kar pritegne njihovo pozornost. Starejši otroci lahko z njimi odpirajo namišljena vrata ali vrata šotora. Tudi otroci bi radi imeli svoje ključe, tako kot starši.

Ropotuljca je lahko lepo darilo dojenčku.

- Izdelano iz bukovega lesa
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 10m+

Dimenzije: premer 7,5 / 8 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Ni na zalogi
SKU
9315
8,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Koplet lesenih ključev je narejen iz 4 pasteljnih ključev na obroču, ki je iz trdne vrvi. Dojenčki zlahta držijo set ključev, z njim mahajo in ropotajo, kar pritegne njihovo pozornost. Starejši otroci lahko z njimi odpirajo namišljena vrata ali vrata šotora. Tudi otroci bi radi imeli svoje ključe, tako kot starši.

Ključi so 100% varni za otroka.

- Izdelani iz bukovega lesa
- Barvani z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 12m+

Dimenzije: premer 7,5 / 8 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROZA lesena ropotuljica ključi (10m+), Little Dutch
Vaša ocena