Modra lesena delavnica (3 leta+), Little Dutch

Lesena delavnica priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch. Za vsakega malega mojstra, ki se ne ustraši nobenega dela. Obstaja veliko orodij, ki jih lahko uporabimo za delo. 

Celoten komplet je sestavljen iz 48 delov, vključno s kladivom, izvijačem, bloki, ploščami, vijaki in maticami ter primežem. Na tablo si lahko napišejo ali narišejo kaj bodo delali. Priložen tudi pas, da imajo otoroci orodje vedno pri roki.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje trgovine in je tudi prijetno darilo za otroka od tretjega leta dalje

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Dimenzije: 86 x 36 x 55 cm 

Starost: 3 leta+

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
9107
99,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lesena delavnica priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch. Za vsakega malega mojstra, ki se ne ustraši nobenega dela. Obstaja veliko orodij, ki jih lahko uporabimo za delo. Celoten komplet je sestavljen iz 48 delov, vključno s kladivom, žago, izvijačem, bloki, ploščami, vijaki in maticami ter primežem. Na tablo si lahko napišejo ali narišejo kaj bodo delali. Priložen tudi pas, da imajo otoroci orodje vedno pri roki.

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 3 leta+

Dimenzije: 86 x 36 x 55 cm 

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modra lesena delavnica (3 leta+), Little Dutch
Vaša ocena