MODRA flavta (36m+), Little Dutch

Lesena flavta je eden izmed najbolj priljubljenih instrumentov malih glasbenikov. In prav je tako! Vaš otrok se bo naučil pihati na igriv način, poleg tega je dobro za usklajevanje rok in oči. Little Dutch modra lesena flavta je lepo dizajnirana in ravno pravšnja za male rokice in prstke. 

Izdelek je prijetno darilo za otroka od 36 mesecev dalje. Zapakiran je v lično embalažo.

- Izdelano iz lesa
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 36m+

Dimenzije: 20 x 2,7 x 2,7 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
8970
6,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lesena flavta je eden izmed najbolj priljubljenih instrumentov malih glasbenikov. In prav je tako! Vaš otrok se bo naučil pihati na igriv način, poleg tega je dobro za usklajevanje rok in oči. Little Dutch lesena flavta je lepo dizajnirana in ravno pravšnja za male rokice in prstke. 

Izdelek je prijetno darilo za otroka od 36 mesecev dalje. Zapakiran je v lično embalažo in je lahko lepo darilo.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 36m+

Dimenzije: 20 x 2,7 x 2,7 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Flavta ni primerena za otroke, mlajše od 3 let zaradi majhnih delov - nevarnost zadušitve. Ne uporabljajte v neposredni bližini ušesa! Nepravilna uporaba lahko povzroči izgubo sluha.

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži. Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MODRA flavta (36m+), Little Dutch
Vaša ocena