Novo

MODER set lesenih kock, 50 kock (24m+), Little Dutch

Komplet lesenih pastelnih kock v modrih odtenkih priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch je opremjena s 50 kockami različnih barv in poslikav. Različne velikosti kock spodbujajo otrokov razvoj in zagotavljajo ure igranja in zabave. Kocke so pakirane v katonasti sod, ki služi za sparvilo kock in enostavno prenašanje.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 24 mesecev dalje.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Dimenzije: 20 x fi 16,5 cm (okrogla tuba)
Starost: 24m+

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
9955
19,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Komplet lesenih kock je zapakiran v lično kartonasko škatlo v obliki soda, ki služi tudi za spavilo kock. Vsebuje 50 kock različnih pastelnih barv in različnih potiskov iz kolekcije Adventure. IZ kock lahko pripravite različne figure in stolpe. 

Kocke so vedno zabavne za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 24 mesecev dalje

Lastnosti:

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi>
- vsebuje 50 barvnih kock

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Starost: 24m+

Dimenzije: 20 x fi 16,5 cm (okrogla tuba)

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MODER set lesenih kock, 50 kock (24m+), Little Dutch
Vaša ocena