Moder lesen fotoaparat (3+), Little Dutch

Moder fotoaparat priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch za otroke. Z lesenim fotoaparatom za igranje lahko vaš malček fotografira čudovite slike tako kot vi. Poglejte skozi okno, osredotočite fotoaparat z vrtenjem leče in pritisnite gumb zaklopa! Fotoaparat ponuja veliko zabave, hkrati pa je lahko tudi kot okras v sobi.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za otroke od 3 dalje.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Dimenzije: 10 x 7 x 3,5 cm

Starost: od 3 let dalje

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
9722
8,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Moder fotoaparat priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch za otroke. Z lesenim fotoaparatom za igranje lahko vaš malček fotografira čudovite slike tako kot vi. Poglejte skozi okno, osredotočite fotoaparat z vrtenjem leče in pritisnite gumb zaklopa! Fotoaparat ponuja veliko zabave, hkrati pa je lahko tudi kot okras v sobi.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za otroka od 3 let dalje. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo.

- Ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov in nevarnosti zadušitve

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Starost: od 3 let dalje

Dimenzije: 10 x 7 x 3,5 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moder lesen fotoaparat (3+), Little Dutch
Vaša ocena