Novo

Mint lesena kuhinja (3 leta+), Little Dutch

Lesena kuhinja priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch se prilega v vsako dnevno sobo ali igralni kotiček. Igralna kuhinja je sestavljena iz pečice z vrati, z dvema kuhalnima ploščama, odlagalne poličke, umivalnika s pipo in ure. Vaš otrok lahko začne takoj kuhati s priloženimi kuhinjskimi pripomočki. Vrtljivi gumbi na pečici in plošči sprožijo klike, ko jo obrnete. Vaš mali kuhar lahko peče in praži v tej popolni kuhinji iz Little Dutch.

Set kuhinje vsebuje kuhinjo in 9 pripomočkov ( posoda s pokrovom, ponev, 3 kuhalnice, kuhinjska rokavica, set poper in sol)

Ta igračka je vedno zabavna za igranje kuharskega mojstra in je tudi čudovito darilo za otroka od tretjega leta dalje

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Dimenzije:

- brez dodatnih nosilcev: 82 x 59 x 28 cm 

- z dodatnimi nosilci: 88 x 59 x 28 cm 

Starost: 3 leta+

Blagovna znamka: Little Dutch

Oglejte si video predstavitev izdelka v youtube-u (kliknite/pritisnite na katerikoli del tega teksta).

Na zalogi
SKU
9971
99,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lesena kuhinja priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch se prilega v vsako dnevno sobo ali igralni kotiček in je idealna za igranje vsakega otroka. Igralna kuhinja je sestavljena iz pečice z vrati, z dvema kuhalnima ploščama, odlagalne poličke, umivalnika s pipo in ure. Vaš otrok lahko začne takoj kuhati s priloženimi kuhinjskimi pripomočki, posodama, setom soli in popra ter kuhinjske rokavice. Vrtljivi gumbi na pečici in plošči sprožijo klike, ko jo obrnete. Vaš mali kuhar lahko peče in praži v tej popolni kuhinji iz Little Dutch.

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 3 leta+

Dimenzije:

- brez dodatnih nosilcev: 82 x 59 x 28 cm 

- z dodatnimi nosilci: 88 x 59 x 28 cm 

Priloženi so dodatni nosilci (6 cm), ki jih namestite pod nogami kuhinje, tako da bo mali kuhar lahko užival v svoji mali kuhinji dalj časa.

Blagovna znamka: Little Dutch

Navodila za vzdrževanje:  obišite z vlažno krpo.

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mint lesena kuhinja (3 leta+), Little Dutch
Vaša ocena