Lesena garaža (3 leta), Little Dutch

Lesena garaža priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch v čudovitem modrem in mint dizajnu. Otrok se zaradi številne opreme - helikopter, avtomobili, dvigalo, črpalka, prometni znaki ipd. z garažo igra dlje časa. 

Garaža za avtomobile je nesestavljena.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za otroke od 3 dalje.

- Izdelano iz lesa 
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi

Dimenzije: 45,7 x 30,8  x 36,1 cm
Starost: od 3 let dalje

Blagovna znamka: Little Dutch

Ni na zalogi
SKU
8984
59,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Lesena garaža priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch v čudovitem modrem je fantastična in zagotavlja ure zabave. Opremljena je z avtomobilskim dvigalom, ki je enostaven za uporabo. Vključuje tudi helikopter, ki lahko pristane na vrhu garaže. Vse avtomobile lahko otrok parkira na parkirnih mestih. Na garaži so nameščeni tudi prometni znaki, ki kažejo kako hitro in kje smejo voziti avtomobili. Po dolgi vožnji lahko avtomobili točijo gorivo na bencinski črpalki.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za otroka od 3 let dalje. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo.

Garaža za avtomobile je nesestavljena.

- Izdelano iz lesa
- Barvano z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi
- Opozorilo: Ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov in dolge vrvice, nevarnosti zadušitve in nevarnosti zapletanja.

Little Dutch izdeluje brezčasne igrače visoke kakovosti, z elegantnimi barvami, odtisi in ilustracijami. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Starost: od 3 let dalje

Dimenzije: 45,7 x 30,8  x 36,1 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Vsi materiali, ki jih Little Dutch uporablja za lesene igrače, so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Lesena garaža (3 leta), Little Dutch
Vaša ocena