Senzorična kocka KIT - Ocean roza (0m+), Little Dutch

Mehka roza senzorična kocka z morskimi živalmi vsebuje številne gibajoče elemente, ki spodbujajo otrokova čutila. Igrače v obliki kocke otroku omogočajo pridobitev novih veščin: vadi oprijem (stisk, prejemanje iz ene roke v drugo), prejema za različne teksture tkanine, stimulira dlesni z uporabo obročka s perlicami, ki naredijo zvok z vsakim gibanjem. Na kocki je tudi majhen kit, ki se rada igra skrivalnice in ogledalo. Didaktična kocka je zagotovilo za super zabavo.

Igrača je lepa dekoracija za otroško sobico ter tudi prijetno darilo za novorojenčka.

Starost: 0m+

Dimenzije: 15 x 15 x 15cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
9584
12,95 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Mehka roza senzorična kocka z morskimi živalmi vsebuje številne gibajoče elemente, ki spodbujajo otrokova čutila. Igrače v obliki kocke otroku omogočajo pridobitev novih veščin: vadi oprijem (stisk, prejemanje iz ene roke v drugo), prijema za različne teksture tkanine, stimulira dlesni z uporabo obročka s perlicami, ki naredijo zvok z vsakim gibanjem. Na kocki je tudi majhen kit, ki se rada igra skrivalnice in ogledalo. Didaktična kocka je zagotovilo za super zabavo.

Material:

- zunanji del: 80% poliester, 20% bombaž

- polnilo: 100% poliester

Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Starost: 0m+

Dimenzije: 15 x 15 x 15cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Vzdrževanje: ročno pranje na 30°C

OPOZORILO:

Izdelek skrbno preglejte pred vsako uporabo, še posebej, če so otroku že zrasli zobje. Če ima izdelek znake poškodb, izdelek zavrzite. Vso embalažo takoj po odprtju zavrzite, da preprečite možnost zadušitve.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Senzorična kocka KIT - Ocean roza (0m+), Little Dutch
Vaša ocena