Pastelno roza lesen vlak (12m+), Jollein

Lesen otroški vlak v čudovitih pastelno ROZA barvah priznane nizozemske blagovne znamke Jollein je okrašen z zabavnimi številkami. Vlak je sestavljen iz 15 delov, v dolžino pa meri prib. 39 cm.

Izdelek nosi FSC® certifikat.

Starost: 12m+

Dimenzije: 39,5 x 8 x 11 cm

Blagovna znamka: Jollein

Na zalogi
SKU
11646
22,95 €

Lesen otroški vlak v čudovitih pastelno ROZA barvah priznane nizozemske blagovne znamke Jollein je okrašen z zabavnimi številkami, s pomočjo katerih se vaš malček uči šteti. Vlak je sestavljen iz 15 delov, v dolžino pa meri prib. 39 cm.

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 12 mesecev dalje.

Vlakec je izdelan iz 100% lesa in nosi FSC® certifikat - promovira trajnostno, okolju prijazno, ekonomsko sprejemljivo in socialno pravično gospodarjenje z gozdom.

Starost: 12m+

Dimenzije: 39,5 x 8 x 11 cm

Certifikat: CE

Blagovna znamka: Jollein

 

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Upoštevajte, da leseni deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

Več informacij
Blagovna znamka Jollein
EAN 8717329361348
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pastelno roza lesen vlak (12m+), Jollein
Vaša ocena