Sestavljanke puzzle Sailors Bay 6v1 (2 leti+), Little Dutch

Simpatične otroške puzzle Sailors Bay so sestavljene iz 6 različnih sestavljank z morsko tematiko pristanišča.

Vsaka sestavljanka je lepo ilustrirana z živaljo ali rožico in vsebuje 3, 4 ali 5 kosov. Vsak kos je narejen iz trdega kartona in ima popolno obliko in velikost za male roke.

Starost: za otroke 2 leti+

Sestava: karton

Blagovna znamka: Little Dutch

 

Na zalogi
SKU
12547
11,95 €

Simpatične otroške puzzle Sailors Bay so sestavljene iz 6 različnih sestavljank z morsko tematiko pristanišča. Otrok skozi igro raziskuje in izboljšuje fine motorične sposobnosti in razvija osnovne spretnosti, kot so reševanje problemov, prepoznavanje oblik in potrpežljivost. Vsaka sestavljanka je lepo ilustrirana z živaljo ali rožico in vsebuje 3, 4 ali 5 kosov. Vsak kos je narejen iz trdega kartona in ima popolno obliko in velikost za male roke.

Sestavljanke so primerne za otroke od 2. leta dalje.

  • Material: trdi karton
  • Starost: 2 leti+
  • Dimenzije škatle: 21,5x21,5x5,5 cm

Blagovna znamka: Little Dutch

Skladnost: izdelek je skladen z evropsko direktivo EN-71-1-2-3

Varnostna opozorila

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 24 mesecev.

Vsi materiali so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 24m+).

Več informacij
Blagovna znamka Little Dutch
EAN 8713291447615
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sestavljanke puzzle Sailors Bay 6v1 (2 leti+), Little Dutch
Vaša ocena