Roza dirkalna steza CAR ROLLER (18m+), Jabadabado

Lesena dirkalna steza CAR ROLLER v čudovitem roza dizajnu. Spuščanje avtomobilčkov po stezi je ena izmed iger, ki jo otroci obožujejo. V dirkalno stezo so vključeni 4 avtomobilčki. Igrača je lahko tudi lepa dekoracija v otroški sobici. 

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 18 mesecev dalje.

Material: les

Starost: 18 m+

Dimenzije: 29 x 29 x 10 cm

Blagovna znamka: Jabadabado

 

Na zalogi
SKU
11947
34,90 €

Lesena dirkalna steza CAR ROLLER v čudovitem ROZA dizajnu. Spuščanje avtomobilčkov po stezi je ena izmed iger, ki jo otroci obožujejo. V dirkalno stezo so vključeni 4 avtomobilčki. Igrača je lahko tudi lepa dekoracija v otroški sobici. 

Ta igračka je vedno zabavna za igranje in je tudi prijetno darilo za malčka od 18 mesecev dalje. Izdelek je pakiran v lični embalaži, zato je lahko čudovito darilo.

- Izdelano iz lesa
- Set vključuje dirkalno stezo in 4 avtomobilčke

Izdelek ima mednarodni varnostni certifikat CE- varno za dojenčke.

Starost: 18 m+

Dimenzije: 29 x 29 x 10 cm

Blagovna znamka: Jabadabado

 

Vzdrževanje izdelka in varnostna opozorila

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Lesene igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo in pustite, da se dobro posušijo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 12m+). Igrače lahko vsebujejo majhne dele, ki lahko povzročijo zadu

Več informacij
Blagovna znamka Jabadabado
EAN 7332599071219
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Roza dirkalna steza CAR ROLLER (18m+), Jabadabado
Vaša ocena