Otroški spomin Memo Sailors Bay (3 leta+), Little Dutch

Otroški spomin Sailors Bay priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch je odličen za treniranje spomina od 3. leta dalje. Vsaka kartica je navdahnjena s pristaniščem in prikazuje lepe ilustracije različnih morskih živali, barčic in ladjic. Igro lahko igrajo od 1 do 4 osebe.

Igra spominske kartice je sestavljena iz 40 kart.

Starost: 3 leta+

Dimenzija kartic: 7 x 7 cm

Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 5 cm 

Blagovna znamka: Little Dutch

Na zalogi
SKU
12544
11,95 €

Otroški spomin Sailors Bay priznane nizozemske blagovne znamke Little Dutch je odličen za treniranje spomina od 3. leta dalje. Vsaka kartica je navdahnjena s pristaniščem in prikazuje lepe ilustracije različnih morskih živali, barčic in ladjic. Skozi igro bo tako vaš otrok treniral spomin in se igrivo učil pomembnih veščin, kot sta koncentracija in osredotočenost. 

Kartice premešajte in jih položite z licem navzdol na površino. Zmaga tisti, ki zbere največ parov.

Igro lahko igrajo od 1 do 4 osebe.

Igra spominske kartice je sestavljena iz 40 kart.

Spominske kartice so večje in so izdelane iz trdega kartona.

Starost: 3 leta+

Dimenzija kartic: 7 x 7 cm

Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 5 cm 

Blagovna znamka: Little Dutch

 

Varnostna opozorila

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev.

Vsi materiali so v skladu z najnovejšo evropsko uredbo REACH o kemičnih snoveh. Izdelki so bili testirani v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami EN 71. Upoštevajte, da deli igrače niso namenjeni vstavljanju v usta. Majhnim otrokom poskusite preprečiti grizenje in žvečenje izdelkov.

Ne puščajte igrač na prostem ali v vlažnih prostorih. Izdelka ne potapljajte v vodo. Igrače hranite proč od virov toplote in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dalj časa. Za čiščenje igrač uporabite mehko, vlažno krpo. Ne uporabljajte detergentov. Redno preverjajte, ali so igrače poškodovane in obrabljene. Ne uporabljajte igrač, če so poškodovane in jih v tem primeru shranite zunaj dosega otrok. Upoštevajte priporočilo glede starosti otroka, ki ga najdete na embalaži (kot npr. 24m+).

Več informacij
Blagovna znamka Little Dutch
EAN 8713291447592
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Otroški spomin Memo Sailors Bay (3 leta+), Little Dutch
Vaša ocena