Umazano roza MERINO odeja METULJ, Lullalove 90x100 cm - PREMIUM

UMAZANO ROZA neverjetno lahka in raztegljiva odeja iz ovčje volne. Merino volna je čudovito lepa preja, ki ne bode in ima antialergijske lastnosti. Odlično odvaja vlago in nudi toploto tudi, ko je mrzlo. Kljub gostemu tkanju je odeja zračna.

Velikost: 90x100 cm (+/-5%)

Material: 100% merino volna

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Na zalogi
SKU
11847
39,50 €

UMAZANO ROZA neverjetno lahka in raztegljiva odeja iz ovčje volne. Merino volna je čudovito lepa preja, ki se ne mucka in ima antialergijske lastnosti. Odlično odvaja vlago in nudi toploto tudi, ko je mrzlo. Kljub gostemu tkanju je odeja zračna in skoznjo lahko dihate.

Gre za 100% naravno prejo ovc, ki živijo v divjini v naravnem novozelandrskem okolju. Ovce se obrijejo, volno pa očistijo naravno.

Zaradi termoregulacijskih lastnosti volne bo odeja dobro delovala v vročem poletju in hladni jeseni. Pod vplivom toplote se vlakna razširijo, pod vplivom mraza pa se skrčijo. Zahvaljujoč temu je izolacija popolna. Pozimi je toplo, poleti prijetno. 

Preja ima originalno potrdilo o poreklu in proizvodnji podjetja Woolmark Company. To potrjuje njegovo najvišjo kakovost.  Volna ima tudi certifikat Oeko-tex standard 100.

 

Dobro je vedeti:

Merino volna ne bode. Njena vlakna so veliko tanjša od navadne volne. V stiku s kožo se vlakna ne lepijo, ampak se upogibajo. Samočistilne luske na površini vlaken naredijo protibakterijsko zaščito in ne absorbirajo vonjav. Ne umaže se takoj, ko pride do drugih vlaken.

Ognjevarno - Merino vlakna se ne topijo. Je slabo vnetljiv in varen material. Če pride v stik z ognjem, se ne bo stopil in se ne bo oprijel kože.

Naravni UV filter - zagotavlja zaščito pred soncem.

 

Velikost: 90x100 cm (+/-5%)

Material: 100% merino volna

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

 

Vzdrževanje:

Merino volna ne zahteva pogostega umivanja, saj se naravno očisti. Prav tako ne absorbira vonjav.

Perite ročno. Strojno pranje samo na občutljivem programu volne na max. 30 stopinj, vrtljaji zmanjšani na 600 obratov. Perite s pralnimi sredstvi namenjenimi za volno. Odejo je vredno občasno umiti v tekočini, ki vsebuje lanolin, namenjen za pranje te volne.

Sušiti na ravni površini. Ne sušite na neposrednem viru toplote (radiator, talno ogrevanje)

 

 

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
EAN 5904121600550
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Umazano roza MERINO odeja METULJ, Lullalove 90x100 cm - PREMIUM
Vaša ocena