Mango rumena bambusova pletena odeja KITKA 80x100 cm, Lullalove

Čudovita MANGO RUMENA pletena bambusova odeja z vzorcem kitke in patentnim zaključkom je topla in lahkotna. Bambusova odeja ima odlične lastnosti prezračevanja in prepuščanja, ki koži vašega otroka omogoča dihanje.

Velikost: 80x100 cm

Blagovna znamka: Lullalove

Na zalogi
SKU
11330
28,90 €

Pletena odeja v čudoviti mango rumeni barvi in z vzorcem kitke je iz bambusne in bombažne preje. Krajše stranice so zaključene z valovitim patentom (gl. dodatne slike izdelka).

Kombinacija dveh materialov zagotavlja toploto in ugodje ob spremenljivih temperaturah. Pletenje je toplo in lahkotno, zato je odeja idealna za voziček, posteljico ali avtomobilski sedež.

Bambus je odličen vir za naravno tkanino, je mehkejši, bolj trpežen, anti-alergen, anti-bakterijski, močnejši, bolj vpojen in UV-odpornejši od običajnega bombaža. Prednost bambusovih vlaken je njihova zračnost. Bambusova odeja ima odlične lastnosti prezračevanja in prepuščanja, ki koži vašega otroka omogoča dihanje. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno ter suha in sveža, ko je vroče. Nikoli se ne prime kože, niti v vročem poletju. Po podatkih avtoritativnega testiranja imajo oblačila iz bambusovih vlaken nižjo temperaturo, kot običajne tkanine v vročem poletju.

Dojenčki, ki imajo alergične reakcije na druga naravna vlakna, kot je volna, nimajo takšnih težav z bambusom. 

Velikost: 80x100 cm +/- 7 cm, pletenina je elastična, med uporabo se razteza in krči

Material: 50% bambusna viskoza, 50% bombaž

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje:

Odejico lahko perete v pralnem stroju s podobnimi barvami pri 30 stopinjah v platneni vrečki, program za občutljivo perilo (nizki obrati centrifuge), brez beljenja. Sušite na ravni podlagi. Ne sušite v sušilnem stroju! Ne sušite neposredno na viru toplote, to je radiator. Ne likajte!

Opomba: Odtenki se lahko razlikujejo od tistih, ki so prikazane na slikah, odvisno od nastavitev monitorja.

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
EAN 5902633259785
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mango rumena bambusova pletena odeja KITKA 80x100 cm, Lullalove
Vaša ocena