Kokos bela MERINO volnena pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm - PREMIUM

Čudovita kokos bela mehka pletena odeja iz ovčje volne. Merino volna je čudovito lepa preja, ki ne bode in ima antialergijske lastnosti. Odlično odvaja vlago in nudi toploto tudi, ko je mrzlo. Kljub gostemu tkanju je odeja zračna.

Velikost: 80x100 cm

Material: 100% merino volna

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Na zalogi
SKU
12297
59,90 €

Kokos bela mehka pletena odeja iz ovčje volne. Merino volna je čudovito lepa preja, ki se ne mucka in ima antialergijske lastnosti. Odlično odvaja vlago in nudi toploto tudi, ko je mrzlo. Kljub gostemu tkanju je odeja zračna in skoznjo lahko dihate.

Gre za 100% naravno prejo ovc, ki živijo v divjini v naravnem novozelandrskem okolju. Ovce se obrijejo, volno pa očistijo naravno.
Volna reagira na okolico in temperaturo. Pod vplivom toplote se vlakna razširijo, pod vplivom mraza pa se skrčijo. Zahvaljujoč temu je izolacija popolna. Pozimi je toplo, poleti prijetno. 

Preja ima originalno potrdilo o poreklu in proizvodnji podjetja Woolmark Company. To potrjuje njegovo najvišjo kakovost. Volna ima tudi certifikat Oeko-tex standard 100.

Dobro je vedeti:

Merino volna ne bode. Njena vlakna so veliko tanjša od navadne volne. V stiku s kožo se vlakna ne lepijo, ampak se upogibajo. Samočistilne luske na površini vlaken naredijo protibakterijsko zaščito in ne absorbirajo vonjav. Ne umaže se takoj, ko pride do drugih vlaken.

Velikost: 80x100 cm

Material: 100% merino volna

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje:

Perite ročno. Strojno pranje samo na občutljivem programu volne, vrtljaji zmanjšani na 600 obratov. Perite s pralnimi sredstvi namenjenimi za volno. Odejo je vredno občasno umiti v tekočini, ki vsebuje lanolin, namenjen za pranje te volne.

Sušiti na ravni površini. Ne sušite na neposrednem viru toplote (radiator, talno ogrevanje)

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
EAN 5904121600819
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kokos bela MERINO volnena pletena odeja LULLALOVE 80x100 cm - PREMIUM
Vaša ocena