Kaki zelena bambusova pletena odeja KITKA 80x100 cm, Lullalove

Mehka kaki zelena pletena odeja v vzorcu kitk v velikosti 80x100 cm iz bambusne viskoze in bombažne preje. Krajše stranice so zaključene z valovitim patentom. Kljub mehkemu tkanju je odeje gosta in kompaktna. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno, ter suha in sveža, ko je vroče. Čudovita odejica za svečane dogodke, kot so rojstni dan, krst, poroka,...

Blagovna znamka: Lullalove

Na zalogi
SKU
11100
28,90 €

Kaki zelena pletena odeja v čudovitem tkanju vzorca kitke je iz bambusne in bombažne preje. Krajše stranice so zaključene z valovitim patentom (gl. dodatne slike izdelka). Kombinacija tih dveh materialov zagotavlja toploto in ugodje ob spremenljivih temperaturah. Pletenje je toplo in lahkotno, zato je odeja idealna za voziček, posteljico ali avtomobilski sedež.

Bambus je odličen vir za naravno tkanino. Bambusov tekstil je mehkejši, bolj trpežen, anti-alergen, anti-bakterijski, močnejši, bolj vpojen in UV-odpornejši od običajnega bombaža. Prednost bambusovih vlaken je njihova zračnost. Bambusova odeja ima odlične lastnosti prezračevanja in prepuščanja, ki koži vašega otroka omogoča dihanje. Odeja ostane topla in udobna, ko je hladno ter suha in sveža, ko je vroče. Nikoli se ne prime kože, niti v vročem poletju. Po podatkih avtoritativnega testiranja imajo oblačila iz bambusovih vlaken nižjo temperaturo, kot običajne tkanine v vročem poletju.

Dojenčki, ki imajo alergične reakcije na druga naravna vlakna, kot je volna, nimajo takšnih težav z bambusom. 

Velikost: 80x100 cm +/- 7 cm, pletenina je elastična, med uporabo se razteza in krči

Material: 50% bambusna viskoza, 50% bombaž

Odeja ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100. 

Blagovna znamka: LULLALOVE

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje:

Odejico lahko perete v pralnem stroju s podobnimi barvami pri 30 stopinjah v platneni vrečki, program za občutljivo perilo (nizki obrati centrifuge), brez beljenja. Sušite na ravni podlagi. Ne sušite v sušilnem stroju! Ne sušite neposredno na viru toplote, to je radiator. Ne likajte!

 

Opomba: Odtenki se lahko razlikujejo od tistih, ki so prikazane na slikah, odvisno od nastavitev monitorja.

Več informacij
Blagovna znamka Lullalove
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kaki zelena bambusova pletena odeja KITKA 80x100 cm, Lullalove
Vaša ocena