Odeja za povijanje iz bambusa EUKALIPTUS (120x120 cm), Qbana Mama

Odeja za povijanje (ti. »swaddle« odejica) Qbana Mama z vzorcem evkaliptusa je v prvi vrsti namenjena povijanju dojenčka, ima pa tudi druge številne možnosti uporabe doma, na sprehodu ali na potovanju:

• tanjša odejica v toplejših dneh
• zaščita pred soncem ali vetrom
• rjuha
• brisačka
• podloga za sedenje ali previjanje

Odeja je izdelana iz 100% bambusovih vlaken, ki je zaradi svojih lastnosti idealen za novorojenčke in alergike. Ima antialergijske, protiglivične in samosterilne lastnosti. Zelo dobro vpija vodo (bolje od bombaža) in se hitro posuši. Ščiti pred UV žarki in ima termoregulacijske lastnosti.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100. Tkanine so popolnoma varne za neposreden stik s kožo novorojenčka.

Dimenzije: 120 x 120 cm (+/- 2 cm)

Blagovna znamka: Qbana Mama

Izdelano v EU.

Na zalogi
SKU
9247
29,90 €

Nakup brez registracije.

Poštnina nad 50 € brezplačna.

Izdelki na zalogi.

Možnost vračila blaga.

 

Bambusova odeja za povijanje z vzorcem evkaliptusa priznane blagovne znamke Qbana Mama.

Odeja za povijanje (ti. »swaddle« odejica) Qbana Mama je v prvi vrsti namenjena povijanju dojenčka, ima pa tudi druge številne možnosti uporabe doma, na sprehodu ali na potovanju:

- tanjša odejica v toplejših dneh

- zaščita pred soncem ali vetrom

- rjuha

- brisačka

- podloga za sedenje ali previjanje

Odeja je večje dimenzije 120x120 cm in je izdelana iz 100% bambusovih vlaken, ki je zaradi svojih lastnosti idealen za novorojenčke in alergike. Ima antialergijske, protiglivične in samosterilne lastnosti. Zelo dobro vpija vodo (bolje od bombaža) in se hitro posuši. Ščiti pred UV žarki in ima termoregulacijske lastnosti.

Sestava: 100% bambusova viskoza

Vse tkanine, ki jih uporablja Qbana Mama imajo certifikat OEKO-TEX® Standard 100 v 1. razredu - tkanine vredne zaupanja, brez škodljivih substanc. Tkanine so popolnoma varne za neposreden stik s kožo novorojenčka.

Dimenzije: 120 x 120 cm (+/- 2 cm)

Blagovna znamka: Qbana Mama

Izdelano v EU.

Navodila za vzdrževanje:
Proizvajalec priporoča nežno pranje pri 30°C, vrtenje pri 800 obratih/min., likanje na povprečni temperaturi. Sušenje na ravni podlagi.

Izdelek je pred prvo uporabo priporočljivo oprati

Op.: Sčasoma se lahko na površini izdelka pojavi manjši »piling« - ohlapni konci vlaken se zvijejo navzgor, kar ima za posledico manjše vozličke. Priporočamo, da izdelek perete ločeno od nahrbtnikov, od oblačil z zadrgami ali gumbi in podobnih izdelkov.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Odeja za povijanje iz bambusa EUKALIPTUS (120x120 cm), Qbana Mama
Vaša ocena