-15%

Modra odejica Photo-blanket® POWDER BLUE 80x100 cm, Snap the moment SLO

Modra dvoslojna odejica za fotografiranje otroka 80x100 cm. Odeja je narejena iz kakovostnega 100% bombaža. Ena stran je potiskana s številkami in časovnimi parametri v slovenskem jeziku s katerimi označite starost dojenčka, druga stran je potiskana z planeti, zvezdicami, raketami in drugimi elementi iz veselja. Čudovito darilo za babyhower bodoči mamici ali novorojenčku.

Proizvedeno v EU

Na zalogi
SKU
10200
Akcijska cena 30,60 € Redna cena 36,00 €

Snap the Moment je dvostranska odeja, ki raste skupaj z vašim otrokom. Ena stran je potiskana s številkami in časovnimi parametri v slovenksem jeziku s katerimi označite starost dojenčka, druga stran pa s prikupnim otroškim motivom. Pastelni barvni vzorci bodo navdušili tako dojenčka kot starše. Photo-blanket® je uporabna kot odeja za fotografiranje ali kot klasična odejica za vašega otroka. V kompletu sta 2 vrvice, s pomočjo katerih označite starost otroka.

Foto-odeja Snap the Moment® je narejena iz mehkega bombaža, prijaznega do občutljive kože vašega otroka. Da bi zagotovili najvišjo raven udobja, imajo odeje antibakterijsko končno obdelavo, ki vsebuje ione srebra. Za zagotovitev najvišje kakovosti in varnosti uporabljamo najboljše tkanine, ki jih je OEKO-TEX® certificiral v skladu s standardom STANDARD 100 kot razred izdelka I.

Foto-odeja Snap the Moment je shranjena v ekološki škatli po meri. Izdelek je odlično darilo. To je idealno darilo za babyshower, novorojenčka ali bodoče starše.

Paket vsebuje:

- dvostransko odejo,

- 2 vrvice za označitev starosti

Proizvajalec: Snap the Moment

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje: občutljivo perilo 30°C, brez belila, sušenje na prostem, likanje na srednji temperaturi

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modra odejica Photo-blanket® POWDER BLUE 80x100 cm, Snap the moment SLO
Vaša ocena
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!