Kremno bela odejica Photo-blanket® MINTY WHITE 80x100 cm

Kremno bela dvoslojna odejica za fotografiranje otroka 80x100 cm. Odeja je narejena iz kakovostnega bombaža. Ena stran je potiskana s številkami in časovnimi parametri s katerimi označite starost dojenčka, druga stran je potiskana z zmaji, baloni in oblaki.

Proizvajalec: Snap the Moment

Proizvedeno v EU

Na zalogi
SKU
9705
36,00 €

Snap the Moment je dvostranska odeja, ki raste skupaj z vašim otrokom. Ena stran je potiskana s številkami in časovnimi parametri s katerimi označite starost dojenčka, druga stran pa s prikupnim otroškim motivom. Pastelni barvni vzorci bodo navdušili tako dojenčka kot starše. Photo-blanket® je uporabna kot odeja za fotografiranje ali kot klasična odejica za vašega otroka. V kompletu sta 2 vrvice, s pomočjo katerih označite starost otroka.

Foto-odeja Snap the Moment® je narejena iz mehkega bombaža, prijaznega do občutljive kože vašega otroka. Da bi zagotovili najvišjo raven udobja, imajo odeje antibakterijsko končno obdelavo, ki vsebuje ione srebra. Za zagotovitev najvišje kakovosti in varnosti uporabljamo najboljše tkanine, ki jih je OEKO-TEX® certificiral v skladu s standardom STANDARD 100 kot razred izdelka I.

Foto-odeja Snap the Moment je shranjena v ekološki škatli po meri. Izdelek je odlično darilo. To je idealno darilo za babyshower, novorojenčka ali bodoče starše.

Paket vsebuje:

- dvostransko odejo,

- 2 vrvice za označitev starosti

Proizvajalec: Snap the Moment

Proizvedeno v EU

Vzdrževanje: občutljivo perilo 30°C, brez belila, sušenje na prostem, likanje na srednji temperaturi

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kremno bela odejica Photo-blanket® MINTY WHITE 80x100 cm
Vaša ocena