Bombažne lučke PREMIUM Cream Party, komplet 20 lučk

31,50 €

Kremno bela, bež, oker in bela kombinacija je trend 2020, ki bo lepo dopolnila vse moderne sobice, dnevne sobe ali kuhinje. Bunkice so v velikostih od ± 6,5 cm do ± 9,5 cm. Lučke bodo s toplo, nežno svetlobo v kroglicah na subtilen način polepšale vaš dom – postavite jih na okno, posteljico hiško, na omaro, na mizo, … in prižgite stikalo za čarovnijo.

- +
Razpoložljivost:Na zalogi
SKU
9945

Bombažne lučke so velik trend v notranjem oblikovanju, v vaš dom pa bodo zagotovo prinesle veliko zabave in razigranosti! Lučke so ročno izdelane, proizvajalci pa sledijo načelu FairTrade oziroma ideji pravične trgovine. So tudi odlično darilo . Čudovite bombažne lučke bodo popestrile čisto vsak prostor – mogoče potrebujete celo več kompletkov?

Blagovna znamka: Cotton Ball Lights

Tehnične specifikacije:
• lučke so izdelane iz poliestrske niti
• premer bombažne lučke: ± 6,5 cm (5 kosov), ± 8 cm (11 kos), ± 9,5 cm (4 kos)
• dimenzije in oblika kabla: slika spodaj

Bombažke je potrebno namestiti na žarnice. Postopek je zelo enostaven, ogledate si ga lahko TUKAJ.

Izdelek ima certifikat CE - izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja, varovanja okolja, kot jih določa zakonodaja Evropske unije.

Varnostna opozorila: Izdelek ni igrača, hranite ga izven dosega otroka. Ostala varnostna opozorila so priložena, v kolikor se želite z njimi seznaniti še pred nakupom, nas kontaktirajte na [email protected].

More Information
Blagovna znamka Cotton Ball Lights
Imaš izkušnje s tem izdelkom? Oceni ga in oddaj mnenje!
Trenutno ocenjuješ:Bombažne lučke PREMIUM Cream Party, komplet 20 lučk
Your Rating