Bombažne lučke KARAMEL RJAVE-MUSTARD-ZELENE - komplet 20 lučk

Karamel rjava, mustard rumena in zelena kombinacija je trend 2020, ki bo lepo dopolnila vse moderne sobice, dnevne sobe ali kuhinje. Dodana je kremna barva, ki nekoliko razbije intenzivne barve. Lučke bodo s toplo, nežno svetlobo v kroglicah na subtilen način polepšale vaš dom – postavite jih na okno, posteljico hiško, na omaro, na mizo, … in prižgite stikalo za čarovnijo.

Ni na zalogi
SKU
9466
26,90 €

Bombažne lučke so velik trend v notranjem oblikovanju, v vaš dom pa bodo zagotovo prinesle veliko zabave in razigranosti! Lučke so ročno izdelane, proizvajalci pa sledijo načelu FairTrade oziroma ideji pravične trgovine. So tudi odlično darilo . Čudovite bombažne lučke bodo popestrile čisto vsak prostor – mogoče potrebujete celo več kompletkov?

Blagovna znamka: Cotton Ball Lights

Tehnične specifikacije:
• lučke so izdelane iz poliestrske niti
• premer bombažne lučke: ± 6,5 cm
• dimenzije in oblika kabla: slika spodaj

Bombažke je potrebno namestiti na žarnice. Postopek je zelo enostaven, ogledate si ga lahko TUKAJ.

Izdelek ima certifikat CE - izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja, varovanja okolja, kot jih določa zakonodaja Evropske unije.

Varnostna opozorila: Izdelek ni igrača, hranite ga izven dosega otroka. Ostala varnostna opozorila so priložena, v kolikor se želite z njimi seznaniti še pred nakupom, nas kontaktirajte na [email protected]

Več informacij
Blagovna znamka Cotton Ball Lights
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bombažne lučke KARAMEL RJAVE-MUSTARD-ZELENE - komplet 20 lučk
Vaša ocena